PURCHASE

Erhverver du et af June Jins værker hos Gallery Hjorth,inden februar 2024, er det Allan, der håndterer fakturering og levering af værket.


Det er også muligt at hjemlåne værker, for at se hvordan det fungerer i din virksomhed eller i privaten mod depositum. Galleriet giver også gerne sparring på ophængninger.


Køber du som virksomhed kan du trække et straksbeløb fra eller afskrive over flere år - det har Allan helt styr på og rådgiver dig gerne.


Det hænder at ikke en hel udstilling bliver solgt indenfor den måned de som regel varer, hvorfor galleriet har de resterende værker på lager. Du kan altid få ham til at hive disse frem af gemmerne, så kig forbi galleriet eller giv ham et ring for andre aftaler.


Det sker også at June Jin får ikke solgte værker hjem til København, hvor hun bor og arbejder - så hvis du er interesseret i at se hvad hun har i gemmerne, kan du kontakte hende og få tilsendt lidt materiale. Hos June Jin er der udover kaffe og værker, mulighed for kunstforenings og kunstcirkel arrangementer med og uden vin, snacks, frokost el lignende. Hvis du har en ide og et hold til noget sådan, kontakter du bare Allan og nusser detaljerne på plads med ham.